TREFOR Infrastruktur

Officiel kontaktperson

TREFOR Infrastruktur er en del af EWII Koncernen og består af infrastrukturselskaberne TREFOR Vand, TREFOR Varme, TREFOR El-net samt TREFOR El-Net Øst.

Vores juridiske navn for forsyningsdelen af koncernen er TREFOR Infrastruktur, men i daglig tale er vi bedre kendte under navnet TREFOR.

TREFOR er forsyningsselskab for elnettet, vand og varme i Trekantområdet og for elnettet på Bornholm. Vi sikrer med fremsyn og rettidig omhu, at Trekantområdet kan tage rent vand, miljøvenlig fjernvarme og velfungerende elnet i Trekantområdet og på Bornholm med en oppetid på 99,996 % for givet hver dag.

Som multiforsyningsselskab er det vores ansvar, at det, vi betragter som selvfølge­lig­heder, fungerer. Vi gør os hver dag umage for at sikre høj forsyningssikkerhed og stabilitet i el- nettet og i vand- og varmeforsyningen.

BranchekodeForsyningsvirksomhed
Kokbjerg 30, 6000 Kolding

TREFOR Infrastruktur's deltagelse i partnerskabet

TREFOR Infrastruktur's bidrag
Vi kan bidrage med viden om og udvikling af infrastruktur.
Hvorfor er TREFOR Infrastruktur med i partnerskabet?
Udvikling af samfundet stiller i høj grad krav til vores infrastruktur og derfor er vi en vigtig medspiller i diskussioner om klimavenlig udvikling.
Hvilke typer resultater er TREFOR Infrastruktur interesseret i?
Vi er interesseret i en klimavenlig omstilling af vores samfund som er til at betale.

Personer tilknyttet TREFOR Infrastruktur

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment