Plantorama A/S

Officiel kontaktperson

Plantorama er en dansk, familieejet butikskæde af havecentre med afdelinger indenfor have, bolig og dyr. Kæden startede i 1987 og huser i dag 13 centre, fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland.

BranchekodeHavecenter og Planteskole
Stiftsvej 61, 7100 Vejle

Plantorama A/S's deltagelse i partnerskabet

Plantorama A/S's bidrag
Viden og know how fra vores del af branchen.
Hvorfor er Plantorama A/S med i partnerskabet?
Vi er en virksomhed som arbejder offensivt med bæredygtighed indenfor vores byggerier samt drift af disse. Vi finder det helt naturligt at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Også på produktsiden er bæredygtighed en central del af vores ambition om en grønnere fremtid.
Hvilke typer resultater er Plantorama A/S interesseret i?
Indenfor byggeri og teknik er vi interesserede i nye bedre løsninger omkring opvarmnings og belysningsformer for at reducere vores forbrug. EMS løsninger

Personer tilknyttet Plantorama A/S

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment