Nagel Liller A/S

Officiel kontaktperson

Nagel Group er blandt de førende i Europa inden for temperaturreguleret transport - og logistikløsninger.

Nagel i Danmark er derfor en del af et større internationalt netværk, som råder over 130 lokationer med mere end 12.000 medarbejdere på verdensplan.

Vores motto er ”Connecting the world of food”, da vi fragter fødevarer verdenen over, på nationalt plan og også til din lokale dagligvarebutik.

For os er grøn logistik og et socialt ansvar til vores samfund samt medmennesker derfor en del af hvem vi er som virksomhed. Energieffektivitet, bæredygtighed og reduktion af CO2-emissioner er en integreret del af Nagel’s DNA samt målet om fortsat at forbedre os indefor disse områder i fremtiden.

Vi er derfor stolte af at kunne være en del af dette klimapartnerskab og hvad det står for.  

BranchekodeTransport
Frostvej 5, 7100 Vejle

Nagel Liller A/S's deltagelse i partnerskabet

Nagel Liller A/S's bidrag
Hvorfor er Nagel Liller A/S med i partnerskabet?
Hvilke typer resultater er Nagel Liller A/S interesseret i?

Personer tilknyttet Nagel Liller A/S

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment