MY GARAGE

Officiel kontaktperson

MY GARAGE er skabt  for at huse alt det, et samlingssted for motorconnaisseurer skal rumme. Derfor har vi bestræbt os på at finde de ypperste rammer til at give dig plads til opbevaring, moderne værksteder, socialt samvær samt inspiration og ro til at fokusere på bilen som en passion.


MY GARAGE er et eksklusivt fællesskab, hvor der er fokus på at fordybe sig i de elementer, der gør hver bil unik. Rammerne giver dig nem adgang til fagfolk i verdensklasse, der hjælper med at forløse alle aspekter og ambitioner for dig.


Med 4 forretningsområder; Sales, Service, Storage & Social, tilbyder det knap 20.000 m2 store MY GARAGE hus et udvalg af eksklusive partnere og brands, som man ikke finder andetsteds.

Branchekode
Wittrupvej 1, 7120 Vejle Ø

MY GARAGE's deltagelse i partnerskabet

MY GARAGE's bidrag
Hvorfor er MY GARAGE med i partnerskabet?
Hvilke typer resultater er MY GARAGE interesseret i?

Personer tilknyttet MY GARAGE

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment