Mileway Denmark ApS

Vi er af naboer og Vejle Erhverv opfordret til at tilmelde vores virksomhed fællesskabet, idet vi direkte repræsenterer ejer af større erhvervsejendomme beliggende i Vejle Nord og deraf løbende modtager forespørgsler fra vores kunder (virksomhederne der er lejere i vores ejendomme) på energioptimering.

BranchekodeForvaltning af Fast Ejendom
Jydekrogen 7, 2625 Vallensbæk

Mileway Denmark ApS's deltagelse i partnerskabet

Mileway Denmark ApS's bidrag
Volume og investeringskraft. Vi ønsker på alle vores ejendomme at konvertere til fjernvarme og investere i andre væsentlige tiltag, hvorfor vi med antallet af ejendomme forhåbentlig kan præge udviklingen.
Hvorfor er Mileway Denmark ApS med i partnerskabet?
For at påvirke hastigheden for en grøn omstilling. Stor efterspørgsel fra brugerne af vores ejendomme, der i høj grad er påvirket af stigende energipriser.
Hvilke typer resultater er Mileway Denmark ApS interesseret i?
Hurtigere og mere ambitiøs udrulning af fjernvarme. Vidensdeling om grønne omstillingsmuligheder for at gøre det attraktivt at placere sin virksomhed i Vejle Kommune.

Personer tilknyttet Mileway Denmark ApS

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment