Harald Karlsen Rådgivning ApS

Vi brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe resultater indenfor Klima, Miljø og Energi - lige fra opstilling og implementering af strategier, handlingsplaner, kortlægning, klimaregnskaber mm.

Endvidere har vi førende kompetencer indenfor Energi- og miljøledelse og har bidraget aktivt til at virksomheder opnår certificering og optimering af deres ledelsessystem.

Blandt vores kunder tæller Coop med Danmarks største certificeret Energiledelsessystem hvor vi har deltaget som primær rådgiver.

BranchekodeRådgivning indenfor klima og energi
Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Harald Karlsen Rådgivning ApS's deltagelse i partnerskabet

Harald Karlsen Rådgivning ApS's bidrag
Rådgivning indenfor klima, miljø og energi - lige fra fastlæggelse af visioner og mål, strategi, handlingsplaner til kortlægning af problemstillinger og forbedringsmuligheder. Vi har mange års erfaring med at arbejde med såvel SMV og store virksomeder.
Hvorfor er Harald Karlsen Rådgivning ApS med i partnerskabet?
Vi ønsker at bidrage til at finde løsninger og skabe resultater der både bidrager positivt til klimaudfordringerne og samtidig forbedrer virksomhedernes konkurrence evne samt bundlinjer herunder både økonomisk og bæredygtig bundlinje. Vi har kompetencerne som virksomheder med fordel kan drage nytte af - hvad enten vi taler om effektiviseringer indenfor energi og miljø og/eller klima.
Hvilke typer resultater er Harald Karlsen Rådgivning ApS interesseret i?
Vi er mest interesserede i skabe vedvarende resultater hos de virksomheder vi arbejder med på alle niveauer i virksomheden lige fra processer, værdisæt, teknik, medarbejdere mm

Personer tilknyttet Harald Karlsen Rådgivning ApS

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment