Green Energy Scandinavia A/S

Green Energy Scandinavia A/S har specialiseret sig i at udnytte solenergien og tilbyder en bred vifte af produkter, der omdanner lyset til en økonomisk bæredygtig gevinst for alle.

I transportverdenen kan busser, lastbiler og varevogne reducere deres brændstofforbrug betydeligt samt opretholde strøm til værktøj og maskiner, samt reducere slitage på køretøjets batterier.

Branchekode
Niels Bohrs Vej 2, 7100 Vejle

Green Energy Scandinavia A/S's deltagelse i partnerskabet

Green Energy Scandinavia A/S's bidrag
Data og erfaringer om besparelser på bl.a. brændstof fra busser, lastbiler og varebiler udstyret med solceller. "Pluk de lavt hængende frugter"
Hvorfor er Green Energy Scandinavia A/S med i partnerskabet?
Vejle baseret virksomhed i mega kraftig vækst vil gerne følge med i og påvirke Co2 reducerende løsninger
Hvilke typer resultater er Green Energy Scandinavia A/S interesseret i?
Hurtige og effektive - pluk fra løsninger der allerede er til rådighed, samtidig med de langsigtede muligheder udforskes

Personer tilknyttet Green Energy Scandinavia A/S

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment