Fertin Pharma A/S

Officiel kontaktperson

Fertin Pharma udvikler og fremstiller avancerede farmaceutiske og nutraceutiske produkter, der understøtter en sundere livsstil blandt forbrugerne. Fertins innovative orale og intra-orale leveringssystemer øger effektiviteten af aktive og funktionelle ingredienser uden at gå på kompromis med smag, tekstur og andre positive forbrugeroplevelse.

Med mere end 800 ansatte på tværs af vores R&D- og produktionsfaciliteter i Canada, Danmark og Indien producerer vi cirka 3 milliarder enheder om året, der anvendes af forbrugere over hele verden. Vi er meget stolte af at nå ud til så mange forbrugere i mere end 30 lande og det positive CSR-aftryk vi dermed er med til at sætte på verdens befolkning.

Fertin Pharma ønsker til stadighed at mindske den indflydelse vores produktionsvirksomhed har på klimaet. I 2025 vil bæredygtig produktion være integreret i hele vores værdikæde fra innovation til slutprodukt. Leverandører, materialer, udstyr og produktionsprocesser verden over vil blive evalueret ud fra fastlagte og ambitiøse bæredygtighedskriterier.

Fertin Pharma ser det som en god mulighed for at sparre og arbejde sammen med de øvrige partnere i Klimapartnerskab Vejle Nord. Vi forventer, at partnerskabet vil give os inspiration til vores eget konkrete arbejde med at realisere vores egne klimaambitioner og samtidig give os mulighed for at bidrage til kortlægning af Vejle Nords klimaudfordringer og identifikation af mulige løsninger.

-
Branchekode
Dandyvej 19, 7100 Vejle

Fertin Pharma A/S's deltagelse i partnerskabet

Fertin Pharma A/S's bidrag
Fertin Pharma er medstifter af Klimapartnerskab Vejle Nord
Hvorfor er Fertin Pharma A/S med i partnerskabet?
Fertin Pharma forventer, at partnerskabet vil give os inspiration til vores eget konkrete arbejde med at realisere vores egne klimaambitioner og samtidig give os mulighed for at bidrage til kortlægning af Vejle Nords klimaudfordringer og identifikation af mulige løsninger.
Hvilke typer resultater er Fertin Pharma A/S interesseret i?
Fertin Pharma er interesseret i .....

Personer tilknyttet Fertin Pharma A/S

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment