EBAS A/S

Officiel kontaktperson

EBAS tilbyder energimærkning, energirådgivning, energisyn, energiledelse og energistyring. I industrien er vi blandt landets førende rådgivere indenfor optimering af indeklima, ventilation, miljø, procesudstyr og -systemer.

BranchekodeRådgivning
Dusager 22, 8200 Aarhus N

EBAS A/S's deltagelse i partnerskabet

EBAS A/S's bidrag
Vi har en årelang erfaring indenfor områder som: Digitalisering, Energieffektivisering, Ellektrificering og Sektorkobling. Denne praktiske erfaring kan vi byde ind med i klimapartnerskabet.
Hvorfor er EBAS A/S med i partnerskabet?
I EBAS arbejder vi for et velfungerende samfund og en renere planet, og vi ønsker at bidrage aktivt til den grønne omstilling gennem gennemsigtighed og tryghedsskabende løsninger. Vi ser partnerskaber som nøglen til at komme i mål med ambitiøse klimamålsætninger.
Hvilke typer resultater er EBAS A/S interesseret i?
Vi har fokus på at skabe konkrete handlingsplaner og tiltag, som klimapartnerne umiddelbart kan tage til sig og arbejde videre med.

Personer tilknyttet EBAS A/S

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment