DANDY Business Park A/S

Et dynamisk innovationsmiljø der skaber vækst med omtanke.

Historien bag DANDY Business Park
Familien Bagger-Sørensen lagde for over 100 år siden grundstenen til DANDY tyggegummieventyret i Vejle.

Virksomheden og dens medarbejdere udviklede kerneforretningen ved at fokusere på innovation, være visionære og have viljen samt modet til at skabe noget større.

I dag er DANDY tyggegummi-navnet historie, men familien har valgt at lade navnet og virksomhedens DNA leve videre i DANDY Business Park, der er etableret i midten af Danmark i Vejle Nord. Rammerne indbyder til at gå nye veje og tænke store tanker.

De bedste vilkår for vækst og innovation
Grundtanken bag DANDY Business Park er samarbejde på tværs mellem virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og myndigheder, den såkaldte Triple Helix model.

Vi har optimeret dette samarbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for virksomheders vækst og innovation via synergi og videndeling.

DANDY Business Park rummer på alle måder de helt rigtige rammer for innovationsmiljøer, vækstprogrammer, udviklings- og demonstrationsfaciliteter og indgåelse i forskellige projekter og netværk.

Og i disse omgivelser, der inde som ude indbyder til at gå nye veje og tænke store tanker – og med et solidt team i ryggen – har en virksomhed alle muligheder for at koncentrere sig om kerneforretningen og blive en del af succeshistorien i DANDY Business Park:

Branchekode
Lysholt Allé 1-10, 7100 Vejle

DANDY Business Park A/S's deltagelse i partnerskabet

DANDY Business Park A/S's bidrag
Hvorfor er DANDY Business Park A/S med i partnerskabet?
Hvilke typer resultater er DANDY Business Park A/S interesseret i?

Personer tilknyttet DANDY Business Park A/S

I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment