Et partnerskab der forandrer

Fra en grøn idé til konkret handling. Hold dig opdateret på de spændende projekter og tiltag i Klimapartnerskab Vejle Nord.
1. august, 2022

FLEXFROST – Fleksibelt industrielt elforbrug

FLEXFROST analyserer, hvordan en digital løsning, i samspil med styrings- og kontrolsystemer kan udnytte fleksibilitetspotentialet i et frysehus’ elforbrug til at reducere energiomkostninger og stille fleksibilitet til rådighed til elnetselskabet i form af afbrydelighed.
Læs mere
20. februar, 2022

Virksomhederne skaber sammen de første projektidéer

I Klimapartnerskab Vejle Nord skaber vi sammen den grønne transformation. Og lige nu er vi i fuld gang med at analysere udfordringerne og generere konkrete idéer, der kan modnes til konkrete projekter.
Læs mere
I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment