Vi er af naboer og Vejle Erhverv opfordret til at tilmelde vores virksomhed fællesskabet, idet vi direkte repræsenterer ejer af større erhvervsejendomme beliggende i Vejle Nord og deraf løbende modtager forespørgsler fra vores kunder (virksomhederne der er lejere i vores ejendomme) på energioptimering.

Vi brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe resultater indenfor Klima, Miljø og Energi - lige fra opstilling og implementering af strategier, handlingsplaner, kortlægning, klimaregnskaber mm.

Endvidere har vi førende kompetencer indenfor Energi- og miljøledelse og har bidraget aktivt til at virksomheder opnår certificering og optimering af deres ledelsessystem.

Blandt vores kunder tæller Coop med Danmarks største certificeret Energiledelsessystem hvor vi har deltaget som primær rådgiver.

TREFOR Infrastruktur er en del af EWII Koncernen og består af infrastrukturselskaberne TREFOR Vand, TREFOR Varme, TREFOR El-net samt TREFOR El-Net Øst.

Vores juridiske navn for forsyningsdelen af koncernen er TREFOR Infrastruktur, men i daglig tale er vi bedre kendte under navnet TREFOR.

TREFOR er forsyningsselskab for elnettet, vand og varme i Trekantområdet og for elnettet på Bornholm. Vi sikrer med fremsyn og rettidig omhu, at Trekantområdet kan tage rent vand, miljøvenlig fjernvarme og velfungerende elnet i Trekantområdet og på Bornholm med en oppetid på 99,996 % for givet hver dag.

Som multiforsyningsselskab er det vores ansvar, at det, vi betragter som selvfølge­lig­heder, fungerer. Vi gør os hver dag umage for at sikre høj forsyningssikkerhed og stabilitet i el- nettet og i vand- og varmeforsyningen.

EBAS tilbyder energimærkning, energirådgivning, energisyn, energiledelse og energistyring. I industrien er vi blandt landets førende rådgivere indenfor optimering af indeklima, ventilation, miljø, procesudstyr og -systemer.

Rambøll rådgiver indenfor byggeri (drift, arkitektur, nybyggeri, almene boliger, industribyggeri, brand, bæredygtighed, mm.), E&H/Miljø, natur, vand, klima, forsyninger, infrastruktur/mobilitet, landskab, bygherrerådgivning, energi og meget mere.

Global Goals leverer en platform med et automatiseret forbrugsoverblik, med mulighed for at systemgenerere et CO2 regnskab.

Green Energy Scandinavia A/S har specialiseret sig i at udnytte solenergien og tilbyder en bred vifte af produkter, der omdanner lyset til en økonomisk bæredygtig gevinst for alle.

I transportverdenen kan busser, lastbiler og varevogne reducere deres brændstofforbrug betydeligt samt opretholde strøm til værktøj og maskiner, samt reducere slitage på køretøjets batterier.

Siemens Energy Performance Services (EPS) hjælper private virksomheder og den offentlige sektor i Danmark med grøn omstilling og med at indfri energi- og klimastrategi.

Med en række af energiløsninger og forretningsmodeller kan Siemens EPS hjælpe med at reducere energiforbrug, reducere CO2 udledning og etablere egen produktion af vedvarende energi på en økonomisk bæredygtig måde.

Eksempelvis med en ny forretningsmodel ”Energy Efficiency as a Service”, der har til formål at accelerere og øge omfang af den grønne omstilling på en let og enkelt måde, uden at virksomheden selv investerer.

Vi er en virksomhed, der arbejder med IT-udvikling og digital innovation. Vi er specialister i offentlig digital infrastruktur, Cloud/Cloud transfomation og geodata, og ikke mindst i agil, digital innovation.

Det Syddansk EU-Kontor er sparringspartner og indgang til europæisk samarbejde for alle syddanske virksomheder, institutioner og myndigheder.

Vi yder faglig indsigt og vejledning af høj kvalitet for at sikre, at Syddanmark er en af de mest aktive og succesfulde regioner indenfor sine styrkepositioner til at udnytte mulighederne i europæiske projekter og netværk.

Vi forbinder viden om den europæiske innovationsdagsorden med syddanske aktørers behov og kompetencer med henblik på at øge syddansk engagement i Europa.

Vi gør dette ved at synliggøre syddanske interesser i EU og arbejde for, at virksomheder, institutioner og myndigheder indgår i europæiske netværk og samarbejdsprojekter, som tilfører støttemidler og fremmer vækst, viden og velfærd i regionen.