Salling Groups klimaambition

I Salling Group har vi forpligtet os på at leve op til Parisaftalens mål om at holde de menneskeskabte temperaturstigninger under 1,5 grader. Ved at tilslutte os det internationalt anerkendte Science Based Targets initiatives Net Zero-standard er det vores mål at være netop Net Zero ('netto-nul') i 2050. Det betyder, at vi reducerer udledninger fra vores egen drift i størst muligt omfang og samtidig sikrer, at resterende drivhusgasser optages og lagres i naturen, fx gennem plantning af ny skov eller tilsvarende initiativer.

Ved at tilslutte os Net Zero-standarden tager vi samtidig ansvar for ikke bare udledninger i egen drift, men også for CO2-aftrykket fra de varer, som vi sælger i vores butikker - fra en vares dyrkning og produktion til den bliver konsumeret eller smidt ud af slutbrugeren.

Salling Group opererer i Danmark, Tyskland og Polen, hvor bl.a. udbuddet af grøn energi er vidt forskelligt. Alligevel er det vores mål at have halveret udledninger fra egen drift på tværs af alle tre markeder frem mod 2030.

Målet når vi gennem en lang række konkrete indsatser:

Stop for egne udledninger

Forpligtelse af leverandører

Mindre CO2 i kundernes indkøbskurv

Klimabevidste medarbejdere

Læs mere om CSR og klima i vores CSR-rapporter, der publiceres en gang om året.

Nagel Group er blandt de førende i Europa inden for temperaturreguleret transport - og logistikløsninger.

Nagel i Danmark er derfor en del af et større internationalt netværk, som råder over 130 lokationer med mere end 12.000 medarbejdere på verdensplan.

Vores motto er ”Connecting the world of food”, da vi fragter fødevarer verdenen over, på nationalt plan og også til din lokale dagligvarebutik.

For os er grøn logistik og et socialt ansvar til vores samfund samt medmennesker derfor en del af hvem vi er som virksomhed. Energieffektivitet, bæredygtighed og reduktion af CO2-emissioner er en integreret del af Nagel’s DNA samt målet om fortsat at forbedre os indefor disse områder i fremtiden.

Vi er derfor stolte af at kunne være en del af dette klimapartnerskab og hvad det står for.  

Danmarks foretrukne transport- og logistikpartner lyder Danske Fragtmænds vision og med mere end 40.000 kunder på visitkortet, er den landsdækkende transportkoncern godt på vej til at få opfyldt deres vision.

Hver dag kører 1.800 lastbiler ud på vejene pakket med gods til landets mange virksomheder, og der er ikke ét sted på Danmarkskortet, som Danske Fragtmænd ikke når dag-til-dag.

Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af komplette transport- og logistikløsninger til både store og små virksomheder inden for alle brancher.

Lokalkendskab, en høj leveringskvalitet, fuld sporbarhed og dokumentation og ikke mindst engagerede og servicemindede medarbejdere har skabt mange tilfredse og langvarige kunderelationer igennem Danske Fragtmænds historie.

Transportkoncernen har knap 4.000 medarbejdere fordelt på 25 strategisk placerede lokationer og håndterer årligt omkring 9,5 millioner forsendelser.

MY GARAGE er skabt  for at huse alt det, et samlingssted for motorconnaisseurer skal rumme. Derfor har vi bestræbt os på at finde de ypperste rammer til at give dig plads til opbevaring, moderne værksteder, socialt samvær samt inspiration og ro til at fokusere på bilen som en passion.


MY GARAGE er et eksklusivt fællesskab, hvor der er fokus på at fordybe sig i de elementer, der gør hver bil unik. Rammerne giver dig nem adgang til fagfolk i verdensklasse, der hjælper med at forløse alle aspekter og ambitioner for dig.


Med 4 forretningsområder; Sales, Service, Storage & Social, tilbyder det knap 20.000 m2 store MY GARAGE hus et udvalg af eksklusive partnere og brands, som man ikke finder andetsteds.

AAB Vejle er Vejles største boligforening. Vi har rækkehuse, lejligheder, ungdomsboliger, ældreboliger og værelser.

Der er plads til alle og boliger for enhver smag.

Faktisk er vi Vejles største boligforening med lejeboliger fordelt rundt omkring i byen. AAB Vejle er en almen boligforening, hvilket betyder, at beboerne i en afdeling betaler for afdelingens udgifter over huslejen.

Det er også beboerne, som i fællesskab bestemmer, hvad der skal ske i afdelingen. I almene boliger er huslejen fastsat, så den dækker det, det koster at drive afdelingen. Ingen må tjene på huslejen.

Plantorama er en dansk, familieejet butikskæde af havecentre med afdelinger indenfor have, bolig og dyr. Kæden startede i 1987 og huser i dag 13 centre, fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland.

Tekstilvirksomhed med 8 egne brands der sælges på 65 markeder gennem såvel egne butikker, online platforme samt eksterne forhandlere

Linde Gas vi leverer gasser til industrien, fødevareindustrien og sundhedsvæsnet (medicinske gasser).

DTL Danske Vognmænd arbejder for bedre forhold for de danske vognmænd, både politisk via medlemsservice.

Lineage Vejle Aps er en fryseterminal - og en del af den verdensomspændende virksomhed Lineage Logistics.

Blandt andet, plukker og pakker vi frostvarer til butikkerne i to af Danmarks største detailvirksomheder - ca. 65-70% af den samlede, solgte mængde frostvarer i danske dagligvare-forretninger, kommer fra Lineage Vejle.