Privatpolitik

I klimapartnerskabet Vejle Nord vil vi sørge for, at vi sikrer dine personlige oplysninger. Det gælder både dine data som besøgende samt med brugerlogin.

Behandling af dine personlige oplysninger

Personlige oplysninger er enhver slags oplysning, der i en eller anden omfang kan knyttes til dig som individ.

Når du blot er besøgende på www.vejlenord.dk anvender vi cookies. Læs mere om vores anvendelse af cookies her.

Får du et brugerlogin som medlem af vejlenord.dk for at kunne følge med i eksklusivt indhold for medlemmer, giver du os samtidigt lov til at opbevare og behandle en mindre række oplysninger om dig og dine aktiviteter på vejlenord.dk. Nærmere betegnet er det de oplysninger, der oplyses på dig under tilmeldingen. 

Oplysninger vi opbevarer og behandler om dig:

- Email adresse
- Brugernavn
- Fulde navn
- Adgangskode
- Medlemstype
- Valgte temaer / relevante interesseområder
- Virksomhed du er tilknyttet
- IP Adresse

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som har et brugerlogin samt identificere dit niveau af medlemskab. Dette bruges til at filtrere indholdet du har adgang til, så følsomt indhold knyttet til f.eks en bestemt virksomhed kun kan tilgåes af medlemmer af denne virksomhed. Dette er nødvendigt for at vejlenord.dk fungerer ordentligt.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares i en sikret MySQL database hos Google Cloud.

Videregivelse af dine personlige oplysninger

Vi er her ikke for at kompromittere dine personlige oplysninger, og vi videregiver ingen oplysninger om dig, med en enkelt følgende undtagelse:

Når du får et brugerlogin på vejlenord.dk, abonnérer du automatisk på vores nyhedsbrev. Her bliver din Email adresse synkroniseret til en kontaktliste hos følgende underleverandør for at sende disse mails:

Data-underleverandører

Der udveksles følgende data med følgende underleverandører:

- Mailchimp (Email-adresser på abonnenter af vores nyhedsbrev, der altid kan opsiges, hvorefter vi sletter adressen fra kartoteket.)

Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe dit brugerlogin er aktiv hos os. Alle dine oplysninger og information relateret til dit brugerlogin vil øjeblikkeligt og permanent blive slettet, når din bruger slettes, og Du kan til enhver tid ønske dette. 

Indsigt

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi opbevarer på dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi anvender oplysninger på dig. Du kan til enhver tid også tilbagekalde dit samtykke til at vi opbevarer nogen form for oplysninger på dig. Derudover har du til enhver tid ret til at få rettet nogle oplysninger, hvis de skulle være forkerte eller forældede.

Krav på indsigt, klager og ejerinformation

Krav på indsigt, tilbagekaldelse af samtykke, sletning eller rettelser samt klager skal ske med skriftlig henvendelse til følgende:

Klimapartnerskabet Vejle Nord
c/o Nd4 Services ApS
Broloftet 2, 6th,
8240 Risskov
Telefon: +45 51 14 22 27
Email: ikp@nd4.dk
I Klimapartnerskab Vejle Nord har vi en ambition om, at Vejle Kommune skal være klimaneutral senest i 2050. Det kræver, at erhvervslivet tager ansvar. Derfor inviterer vi virksomheder i Vejle Nord til at blive en del af klimarejsen. Hvor vi arbejder sammen på tværs for at udvikle løsninger, der er handlingsklare, bæredygtige og styrker konkurrenceevnen - for de enkelte virksomheder og på tværs af erhvervslivet.
Klimapartnerskab Vejle Nord
Broloftet 2, 6. th.
8240 Risskov
Kontakt
+45 5114 2227
info@vejlenord.dk
apartment